Mattone Groep gaat bouwen op 6300 m2 rivieroever in Ouderkerk

Gepubliceerd op 19 december 2019 om 16:34

Het gesaneerde terrein van bulkoverslagbedrijf Varo Energy Netherlands aan de IJsseldijk Noord 55b in Ouderkerk aan den IJssel is verkocht aan Lambrane Ontwikkeling. Het net buiten de kom gelegen perceel van 6.200 m2 wordt ontwikkeld door zusteronderneming Mattone Bouwmeesters. Mattone is eveneens onderdeel van de Lambrane Groep van dga Peter Groenendijk, die is gevestigd op bedrijventerrein Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.

 

Aan overkant van de rivier in het buurtschap Ver Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel, worden inmiddels grondwerkzaamheden verricht voor het wijkje IJsselmaere met 24 woningen. Zeven daarvan liggen aan de rivier. Ontwikkelaar Heijmans heeft ervoor gekozen om dit te verkavelen en het aan de koper over te laten met welke architect en bouwer hij/zij in zee gaat. Wie daar niet over wil nadenken kan kiezen voor Bouwbedrijf van Leent die in opdracht van de ontwikkelaar door Wubben Chan Architecten een concept heeft laten maken dat voor alle kavels toepasbaar is. Makelaardij Van Herk uit Capelle aan den IJssel regelt de verkoop.

 

Project Zelling, vanaf de Groenendijk tot aan Eetcafé de Rustwat op Kortenoord, is het derde woningbouwplan met luxe geschakelde villa’s en appartementen langs de rivier, waarvan de bouw volgend jaar kan aanvangen en dat half 2022 wordt opgeleverd, aldus ontwikkelaar Synchroon.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.