Mevrouw Klein Sprokkelhorst houdt het na tiende keer voor gezien

Gepubliceerd op 1 februari 2019 om 00:29

Afgelopen maandag maakte voorzitter Jos Bol bekend dat de tien tevens de laatste editie was van de culturele Sprokkelroute tijdens Kerstavond in IJsselstein. De organisatie wil nieuwe dingen gaan doen in 2020. Het bestuur verwoordde het als volgt:

‘Afgelopen december vierden wij samen met u voor het tiende jaar de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. Het was een grandioze editie die ook door jullie bijdrage weer een groot succes werd. De prachtige parade, de speciale opening bij de kasteeltoren, de sfeervolle voorstellingen in de huiskamers, op bijzondere locaties en bij monumenten in de stad, de feestelijke tentoonstelling. We hebben weer enorm genoten.

Desondanks laten wij u hierbij als bestuur weten dat deze tiende editie ook de allerlaatste Sprokkelroute was die heeft plaatsgevonden. Dat vertellen we u met pijn in ons hart, maar het is ook een weloverwogen besluit. Daarvoor hebben we een aantal redenen. Het vinden van voldoende locaties wordt lastiger - terwijl de bezoekersaantallen blijven groeien, het aanhouden van de diversiteit aan artiesten wordt moeilijker en de financiën groeien niet in gelijke mate mee.

Tien jaar lang konden wij samen met u een uniek evenement organiseren. Wij stoppen nu op het hoogtepunt en zeggen:

"Het is Mooi geweest!"

Lees meer »


 »