Edsilia Rombley en Do in de Goudse Sint Janskerk

Gepubliceerd op 22 november 2018 om 12:20

De vijfde editie van Black Gospel Night in de Sint Janskerk in Gouda krijgt een paar krachtige zangeressen als trekkers. Edsilia Rombley treedt woensdag 19 en donderdag 20 december op. Do is vrijdag 21 december de hoofdact. De concerten beginnen 20.00 uur. Steffen Morrison en gospelkoor G-Roots zijn er alle avonden bij. De monumentale kerk in Kerstsfeer vormt het perfect decor.

Over de diva’s Edsilia en Do hoeven we weinig meer te vertellen. G-Roots is een swingende blackgospelgroep die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een gospelkoor van twaalf ­enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen. Het koor met eigen band heeft de meest uitéénlopende achtergronden en ervaringen in de muziekindustrie.

Steffen Morrison werd geboren in Suriname waar hij opgroeide met diverse muzikale invloeden: de soul van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, de harmonieuze sound van The Crystals, de rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Hij brengt oude soul weer tot leven en geeft er een nieuwe, opwindende draai aan. Met zijn innemende persoonlijkheid, charismatische lach, groot gevoel voor stijl en passie voor soulmuziek, geeft Steffen een nieuwe impuls aan de soul.

De tickets zijn € 29,50, inclusief koffie, thee of warme chocolademelk en verkrijgbaar via BlackGospelNight.nl

Lees meer »


«   »