Van Dijk beste speculaasbrokkenmaker van Nederland

Gepubliceerd op 6 november 2019 11:18

Tijdens de keuring van het jaarlijkse Najaarsfestival van het gilde Patisserie College van de Betere Banketbakkers won banketbakkerij van Dijk in de Doelenstraat uit Gouda de eerste prijs voor zijn speculaasbrokken. De jury beoordeelde de brokken op smaak en brosheid. Don en Linda Federiks, de eigenaars van de zaak zijn daar natuurlijk blij mee. Hun geheim verklappen ze op www.bakkersinbedrijf.nl. Het zit hem in de ingrediënten: zoals authentieke worteltjesboter van Jan Konijn uit Zoetermeer, die is gemaakt van melk van Ardenner koeien die minimaal 265 dagen per jaar in de wei staan en waaraan caroteen is toegevoegd. En dat Jan Konijn boter met peentjessap maakt is geen grap.

Foto www.123gebak.nl van Banketbakkerij Van Dijk


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.