Vandaag is overal feest langs de IJssel

Gepubliceerd op 1 september 2018 11:29

Voor mensen die van een gezellige markt of muziek houden, wordt het vandaag, 1 september, lastig om een keuze maken, want er is van alles te doen van Capelle aan den IJssel tot Vreeswijk. En het weer is er perfect voor!

Werfweekend en Authentieke Dag

We beginnen in Vreeswijk waar het Werfweekend al volop bezig is met rondvaarten, modelboten, stoomboten bouwen, oude ambachten Helemaal leuk voor kinderen. Tegelijkertijd is daar de Authentieke Dag met old timers en een markt met Engeland als thema met live muziek en doedelzakspelers. 

IJsselFEstein

In het centrum van IJsselstein begint 14.30 het 11e IJsselFEstein met internationale bands die gratis optreden uitsluitend met eigen nummers met namen als Samual Jack, Richard Cejer, Eli Goffa, Gizelle Smith. Het eindigt pas om 0.30 uur.

Foutezomerfeest

En houd je meer van een feestje, dan gaan op het evenemententerrein vanaf 19 uur de remmen los bij het Foutezomerfeest dat gisteravond al begonnen is, met ondermeer Gers Pardoel, Wolter Kroes en Jeroen van der Boom.

Smaack

Wil je wat rustiger uitgaan, dan moet je naar Capelle, waar op het Stadsplein het door het Isala-theater georganiseerde theater- en foodfestival Smaack om 13 uur losgaat. Hier speelt ’s avonds Es Struijaart en de klezmerband L’Chaim.

Tentoonstelling

En een tip voor mensen die van cultuur en kunst houden: in de sfeervolle kloostertuin langs de Provinciale weg tussen Haastrecht en Oudewater is er vandaag, maar ook morgen, een prachtige beeldententoonstelling van Dick Aerts.

Bij Altijd Anders zetten we de leukste evenementen altijd op een rijtje bij Uitgaan Altijd Anders »


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.